Кужель загралася з «фашистами» – Ксенія Ляпіна

Народний депутат від групи «За Україну!» Ксенія Ляпіна повідомила, що нараду прем’єр-міністра з підприємцями, яка сьогодні проходить в «Українському домі», від мітингувальників охороняють представники фашистської партії «Родіна». Про це вона заявила в коментарі Офіційному сайту Громадського руху «За Україну!», повідомляє «Спротив».

«Якщо український уряд від рідних українських підприємців обороняється партією «Родіна», яка має, м’яко кажучи, фашистські гасла, то це найбільша ганьба за всі роки незалежності», – переконана Ляпіна.

«Підприємців, які прийшли захищати свої права, треба почути, а не оборонятися від них воєнізованими фашистами», – наголосила депутат.

За словами Ксенії Ляпіної, організацією сьогоднішнього заходу в «Українському домі» займалося Держкомпідприємництва. Тому, на її думку, напіввоєнізована охорона заходу з’явилася через те, що «особисто Олександра Володимирівна Кужель через політичні мотиви загралася з партією «Родіна».

«Якщо державний службовець може собі дозволити підтримувати таку політичну силу, то це означає, що в країні величезні проблеми», – підсумувала депутат.

Просмотров страницы2,273
Запись опубликована в рубрике Аферы Кужель, Новости. Добавьте в закладки постоянную ссылку.


Комментарии запрещены.

Прочитайте также